Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bardzo Ciekawa Sprawa Ze Zmianą E-Mailu

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio pewna Sura (65 lvl) oddała mi postać. Fakt postać była bez EQ itp. ale ja wiedziałem o co jej chodzi... JA na sure kładę EQ a ona po np. 3 dniach bierze sobie postać wraz z EQ... No więc o co mi chodzi?

Chodzi mi oto że w poniedziałek zmieniłem surze E-mail, potwierdziłem na nowy i trochę to śmieszne bo teraz jak przypominam hasło itp. do postaci to wszystko idzie na mój E-mail a nie na E-mail wcześniejszego właściciela. Nawet na info o postaci jest mój E-mail... Czy ta postać jest już moja :O?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Up Taaaa 9dni. Moze zaraz ROK xD:) Raczej jest juz Twoja ale na wszelki wypadek tak po 7 dniach daj juz eq :D

Opublikowano

hmm nie wiem skąd wy to bierzecie ... postac nie jest twoja to jest normalne email zmienia się od razu ale na starym emailu ma się tydzień na anulowanie zmiany więc jak włożysz eq to po 3 dniach anuluje zmiane i i tak bedzie jej więc skasuj jej postac bedzie miala czy tam mial nauczke pozdrawiam

Opublikowano

Aaaa.... zapomniałbym dodać... Sura napisała mi na GG że zapomniała hasła na E-mail (bo to przez GG żeśmy rozmawiali..) ;)

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Mnie gościu chciał tak oszukać żebym przerzucił eq miał 78lvl

Zrobił zmianę maila wiec ja już nie mogłem zmienić, a ja zacząłem perfidnie na tym koncie używać hacków i obrażać gm.

(Wiem jestem wredny) :) gościu dostał bana na zawsze xD

Opublikowano

@up jaki wredny jak o gmie zle mowiles to sama prawda Kupa idiotow za gmow w polskim metinie i tyle

a co do tematu to moze ci anulowac maila ma 3dni na anulwoanie +7 na zmiane maila czyli poczekaj 10 dni i bedzie konto twoje wiem ze trzeba czakac 10 dni bo sam zmienialem niedawno (2tyg temu) emaile wiec wiem i nie pitolcie mi o 3 dniach:-)

Pozdro Sielun

Opublikowano

Nie mogę zmienić E-maila... ale ja sobie poczekam ;)

EQ przerzuciłem z tej sury na swoją szamankę (do buffów - nie śmiać się!)... Ale z tej sury to ze 30kk zarobku będzie także mogę sobię nawet pograć od 1 lvl :D

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Czekaj sobie czekaj, może będzie zarobek jakiś z tego..., eq nie radzę przerzucać po tak krótkim czasie, już po tygodniu możesz czuć się jak na swoim koncie :)

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...